_Sirius_ 7 лютого, 2012 Поділитися 7 лютого, 2012 кто в курсе, поделитесь опытом. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
Rastamanchik_ 7 лютого, 2012 Поділитися 7 лютого, 2012 не приветствую такие темы , зачем, оно тебе надо Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
атмос 7 лютого, 2012 Поділитися 7 лютого, 2012 а че это? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
serenya 7 лютого, 2012 Поділитися 7 лютого, 2012 атмос, настойка,отвар или чайок из соломы(маковой) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
атмос 7 лютого, 2012 Поділитися 7 лютого, 2012 Зрозумиленько! Неее это не помне. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
drapoman 20 грудня, 2013 Поділитися 20 грудня, 2013 легко и просто))) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
Fuman 21 грудня, 2013 Поділитися 21 грудня, 2013 кухнар варят, как помню из опиухи(солома). а что его варить? сода вода и солома. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
indra 21 грудня, 2013 Поділитися 21 грудня, 2013 и можно уксусом погасить потом...если б не этот кукнар то я не потерял бы пять лет жизни, возможно не разочаровался б в людях и был здоровей...и вены наверное были б.. не пейте эту отраву. через две недели уже ломает без нее. две недельки попил...и опа - через пять лет начал приходить в себя. а я уже не тот я.... водка не вставляет первое время...до отключения...т.е пьешь - ниче....потом бах....- ночь..может и запои оттуда...короче мак растение не для слабонервных.если хребет не титановый можно и сломаться. 6 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися Награды