somik 25 травня, 2010 Поділитися 25 травня, 2010 вот спросил у меня кориш можно ли курить семки? я ни разу не слышал об этом а вы что скажите? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
AAAlfa 25 травня, 2010 Поділитися 25 травня, 2010 Чё это жёско,крют ну мб на минут 10,а потом дикая головная боль от них)) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
Kaliostro1111 25 травня, 2010 Поділитися 25 травня, 2010 somik, писaл вот спросил у меня кориш можно ли курить семки? Курить и вeники можно...a смысл?лёгкиe нe колхозныe к тому жe.. Добавлено (25.05.2010, 12:31) --------------------------------------------- somik, писaл вот спросил у меня кориш можно ли курить семки? Курить и вeники можно...a смысл?лёгкиe нe колхозныe к тому жe.. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
JIecHuk 25 травня, 2010 Поділитися 25 травня, 2010 Quote (somik) вот спросил у меня кориш можно ли курить семки? я ни разу не слышал об этом а вы что скажите? не стоит. я пробивал и нифига семок только жаль Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
Oleja 25 травня, 2010 Поділитися 25 травня, 2010 somik, В семенах не содержится ТГК! По этому они и разрешены для продажи! Курить можно но бесполезно! Из семян делают оч полезное масло! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
somik 25 травня, 2010 Автор Поділитися 25 травня, 2010 как? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
Kesh 25 травня, 2010 Поділитися 25 травня, 2010 Quote (somik) как? я думаю также как и из обыкновенных семечек подсолнуха . Quote Основными способами получения растительных масел являются отжим (прессование) и экстрагирование (органическими растворителями, либо сжиженным углекислым газом). (вики) [ Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
Sanik 25 травня, 2010 Поділитися 25 травня, 2010 Oleja верно сказал! В семках нет ТГК. так же нет ТГК или оно присутствует но в очень маленьком ко-ве в корнях,стволе и нижних лопухах читайте мат.часть... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
Oleja 25 травня, 2010 Поділитися 25 травня, 2010 Sanik, Во всех лопухах и кожице со ствола ТГК присутствует, но в маленьких количествах!) Мир!" Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
SeedsKanabis 8 грудня, 2010 Поділитися 8 грудня, 2010 Не стоит курить семки Смысла мало Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
Sanik 8 грудня, 2010 Поділитися 8 грудня, 2010 Quote (SeedsKanabis) Не стоит курить семки Смысла мало Его вообще нет Лучше засадить пятак красивый на манагу. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися