Artxxxxxxxxxx 13 травня, 2008 Поділитися 13 травня, 2008 Я сам живу в городе Харькове. Для земляков скажу больше - возле Солдата(Павлово Поле) Интересно с какой части Украины(или не Украины) участники сайта. Тока невкоим случае не пишите свой адрес /sml/old.gif , это опасно . /sml/ment.gif Достаточно просто города. 1 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
Makuha 18 травня, 2008 Поділитися 18 травня, 2008 Я живу в городе Кировограде Приглашаю всех Одногородцев Гровить всместе с GROWER.AT.UA Даже могу сказать что живу в центре, ищите меня скока хотите А вот кстати и я показую пальцем где буду сажать Пожалуйста войдите или зарегистрируйтесь чтобы увидеть ссылку. Всем привет 2 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
Oleja 19 травня, 2008 Поділитися 19 травня, 2008 Ну а я из Крыма! Рай для Аута! Но я ращу в Индоре! Боюсь!))) У нас тут все курят и все знают! Скосить могут нефиг делать! 1 1 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
Bublik13 13 серпня, 2008 Поділитися 13 серпня, 2008 Я из Закатпатья, город Тячев. Очень люблю свой город. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
GROWER 13 серпня, 2008 Поділитися 13 серпня, 2008 Кидайте фоты в фотоальбом гоневные Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
pavlomar 17 серпня, 2008 Поділитися 17 серпня, 2008 Мариуполь Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
PARADIS 17 серпня, 2008 Поділитися 17 серпня, 2008 Сталица сибири Тюмень )) Пожалуйста войдите или зарегистрируйтесь чтобы увидеть ссылку. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
Artxxxxxxxxxx 17 серпня, 2008 Автор Поділитися 17 серпня, 2008 PARADIS, Бра!!! У меня отец родом из Ишима, недалеко от Тюмени. Так што, мы в какойто мере, пачти зимляки)) /sml/slap.gif Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
PARADIS 17 серпня, 2008 Поділитися 17 серпня, 2008 Artxxxxxxxxxx, /sml/slap.gif /sml/sm1.gif Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
Artxxxxxxxxxx 17 серпня, 2008 Автор Поділитися 17 серпня, 2008 А вот фоты маего города, Харькова. Самая большая площадь в Европе. Но с высаты птичьего палёта, она не такая уж бальшая)) Пожалуйста войдите или зарегистрируйтесь чтобы увидеть ссылку. А это самый бальшой православный собор Слобожанщины. Гаварят его захватила нечистая сила. ХЗ правда ли, но он дествительно красивый, и внутри и снаружи. Пожалуйста войдите или зарегистрируйтесь чтобы увидеть ссылку. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
Xardos87 17 серпня, 2008 Поділитися 17 серпня, 2008 pavlomar, земляк ,привет из Краматорска Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
gogol 17 серпня, 2008 Поділитися 17 серпня, 2008 а ребята из АРЗАМАСА! :)/_fr/0/s9545396.jpg Пожалуйста войдите или зарегистрируйтесь чтобы увидеть attachment. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
Oleja 17 серпня, 2008 Поділитися 17 серпня, 2008 Quote (gogol) а ребята из АРЗАМАСА! :by Блин а у меня в Арзамасе 16 друг живёт, которого я потерял!(((( С 93го не видел! Эх!!!((((( Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
Funki 17 серпня, 2008 Поділитися 17 серпня, 2008 (змінено) Прикольно ) Змінено 24 травня, 2013 користувачем Funki Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
gogol 18 серпня, 2008 Поділитися 18 серпня, 2008 olegafreand, арзамас 16 это по другому саров это закрытый город он от нас 55км вход только по пропускам. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
Oleja 18 серпня, 2008 Поділитися 18 серпня, 2008 Quote (gogol) olegafreand, арзамас 16 это по другому саров это закрытый город он от нас 55км вход только по пропускам. В том то и прикол! Что закрытый!(((((( Я уж подумал, что и в этом городе Гроуверы есть!)))) Физики, ядерщики, гроуверы!)))) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
pavlomar 18 серпня, 2008 Поділитися 18 серпня, 2008 Xardos87, И тебе превед, бро Artxxxxxxxxxx, респект Харькову! Я в ХНУРЭ училса Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
Artxxxxxxxxxx 18 серпня, 2008 Автор Поділитися 18 серпня, 2008 Quote (pavlomar) Я в ХНУРЭ училса Гы))), у меня там тесть учился))!! Блин, еси пакапаться, то все люди земли как-то с кемто связаны. Через друзей, родных. Такой "глаболизм" мне падушэ))!! pavlomar, Бра, те тож респект, и всем респект, ибо все мы связаны))) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
GROWER 18 серпня, 2008 Поділитися 18 серпня, 2008 Quote (gogol) olegafreand, арзамас 16 это по другому саров это закрытый город он от нас 55км вход только по пропускам. Прям как Вавилон 5 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
Funki 18 серпня, 2008 Поділитися 18 серпня, 2008 Млин харьков крутой город вот жаль что я там только разок был и то на вокзале ((((( эх думаю когдато попаду Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
Artxxxxxxxxxx 18 серпня, 2008 Автор Поділитися 18 серпня, 2008 Quote (Funki) Млин харьков крутой город Бра, каждый город посвоему крут, палюбому. Я многа где был, я знаю)) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
Йозан 24 вересня, 2008 Поділитися 24 вересня, 2008 мой родной город Николаев, а живу сечас в Одессе))) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
rusod 24 вересня, 2008 Поділитися 24 вересня, 2008 одесса уряяяяя))) я коренной Одесит))) район слободка Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
pro100_Mazar 24 вересня, 2008 Поділитися 24 вересня, 2008 г.Тюмень Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
Йозан 24 вересня, 2008 Поділитися 24 вересня, 2008 Quote (rusod) одесса уряяяяя))) я коренной Одесит))) район слободка biggrin а я с малдаванки!!)))) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися