PARADIS 13 січня, 2009 Поділитися 13 січня, 2009 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
Funki 13 січня, 2009 Поділитися 13 січня, 2009 кулл Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
Artxxxxxxxxxx 14 січня, 2009 Поділитися 14 січня, 2009 А какой материал для корпуса? Я так понюл, чтото звукаизалирующее. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
PARADIS 14 січня, 2009 Автор Поділитися 14 січня, 2009 Artxxxxxxxxxx, нет, обычная фанера вся фишка в том что вентель весит на резинка Корпус можно обклеить из нутри полотном на резиновой основе : Пожалуйста войдите или зарегистрируйтесь чтобы увидеть ссылку. Пожалуйста войдите или зарегистрируйтесь чтобы увидеть ссылку. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
UkrGrower 24 січня, 2009 Поділитися 24 січня, 2009 PARADIS, на этих фотках коробок какраз обклеен материалом для гашения звуковых колблий. Плюс мягкая подвеска вентиля даст отличный результат. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
Агроном 25 січня, 2009 Поділитися 25 січня, 2009 Так же стоит не забыть при сборке использовать силиконовый герметик, он в звукоизоляции метериал номер один!!! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
PARADIS 25 січня, 2009 Автор Поділитися 25 січня, 2009 UkrGrower, Агроном, я думаю все знают про эти тонкости Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
UkrGrower 25 січня, 2009 Поділитися 25 січня, 2009 PARADIS, ну, скоре всего знают те люди, которые с этим сталкивались))) А вот для разных пионеров нуно разжевать и в рот положить)))) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
PARADIS 25 січня, 2009 Автор Поділитися 25 січня, 2009 Quote (UkrGrower) А вот для разных пионеров нуно разжевать и в рот положить)))) Сам таким был да до сих пор во многом им остаюсь Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
gogol 26 січня, 2009 Поділитися 26 січня, 2009 PARADIS, круто а где такой вентиль надыбать!!!!!!! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
UkrGrower 28 січня, 2009 Поділитися 28 січня, 2009 gogol, похожий видел в строительном супермаркете "эпицентр". Цена только не порадовала, очень кусается. Мне вот интересен момент. Как уменьшить звук вырываемого воздуха из вентеля? Я поставил на выходе угольный фильтр, запах убирает и снизил уровень шума воздушного потока. Но все равно звук довольно громкий как для меня. У кого-то есть соображения по этому поводу? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
PARADIS 28 січня, 2009 Автор Поділитися 28 січня, 2009 Quote (UkrGrower) Как уменьшить звук вырываемого воздуха из вентеля? Пожалуйста войдите или зарегистрируйтесь чтобы увидеть ссылку. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися