Oleja 3 грудня, 2008 Поділитися 3 грудня, 2008 Пожалуйста войдите или зарегистрируйтесь чтобы увидеть ссылку. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
Artxxxxxxxxxx 3 грудня, 2008 Поділитися 3 грудня, 2008 Ничо напанятно чо написано((( Есиб на Украинском, ну или на Русском)) Там и семена нахаляву тож палучить мона Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
aleksey 3 грудня, 2008 Поділитися 3 грудня, 2008 Вот с переводам Пожалуйста войдите или зарегистрируйтесь чтобы увидеть ссылку. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
Oleja 3 грудня, 2008 Автор Поділитися 3 грудня, 2008 Quote (aleksey) Вот с переводам Респект! Artxxxxxxxx а ты гугловским переводам не доверяешь?))) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
Artxxxxxxxxxx 3 грудня, 2008 Поділитися 3 грудня, 2008 Quote (Oleja) а ты гугловским переводам не доверяешь? Я переводчиками пользоваться не умею. Я постаринке словарём пользуюсь( Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
Oleja 3 грудня, 2008 Автор Поділитися 3 грудня, 2008 Offtop Я тебя научу))) Вставляешь эту ссылку 66.249.93.104/translate_c?hl=ru&u= после http:// и перед самим названием сайта! Например у тебя есть сайт Пожалуйста войдите или зарегистрируйтесь чтобы увидеть ссылку. после того как вставишь, получается так: Пожалуйста войдите или зарегистрируйтесь чтобы увидеть ссылку. Добро пожаловать в англоязычный Инет!))))) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
Artxxxxxxxxxx 3 грудня, 2008 Поділитися 3 грудня, 2008 Offtop Гы!!!!! Класно!!!! СПС!!!!!! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
Сладкая Поганка 22 серпня, 2021 Поділитися 22 серпня, 2021 Всім хто хоче гровити грибочки, допоможу зі спорами чи генетикою безкоштовно. Звертайтеся до мене в ТГ @Sladkaja_poganka Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися