Jaks 22 березня, 2017 Поділитися 22 березня, 2017 Народ всем привет у меня такой вопрос кто нибудь полевал свою растиху водой с перекесью водорода и эффективно ли это Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
0 Wensta 22 березня, 2017 Поділитися 22 березня, 2017 Зачем[emoji23][emoji23][emoji23] Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
0 dr.mao.077 22 березня, 2017 Поділитися 22 березня, 2017 Да я поливаю раствором перекиси и воды очень хорошо прорастают и растут. 20/80 примерно получаеться вода как дождевая во время грозы свойства такие же!Отправлено с моего iPhone используя Tapatalk Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
0 Jaks 23 березня, 2017 Автор Поділитися 23 березня, 2017 Народ самки стоят в горшках четверо суток вылезли всего на1см может даже меньше это нормально или нет если нет то под скажите в чём дело Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
0 alexey80 23 березня, 2017 Поділитися 23 березня, 2017 Всё ок, не перелей смотри. И давай фото! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися Награды
0 Jaks 24 березня, 2017 Автор Поділитися 24 березня, 2017 Ребят шестые сутки растихи стоят выросли такие это норм или малые то скажите почемуПожалуйста войдите или зарегистрируйтесь чтобы увидеть attachment. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
0 NARKADZHA 24 березня, 2017 Поділитися 24 березня, 2017 бро 6 дней как каски скинули или именно такими стоят? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
0 Jaks 24 березня, 2017 Автор Поділитися 24 березня, 2017 Как каски скинули Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
0 умник 24 березня, 2017 Поділитися 24 березня, 2017 бро ты помогай ей от шлема избавиться 6 дней в каске это не порядок Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
0 dar 24 березня, 2017 Поділитися 24 березня, 2017 Она же в каске и стоит .Капни на макушке капельку водички из баяна , помоги ей немного... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися Награды
Народ всем привет у меня такой вопрос кто нибудь полевал свою растиху водой с перекесью водорода и эффективно ли это
Поділитись повідомленням
Посилання на повідомлення
Поділитись на інші сайти