badfuse 4 лютого, 2017 Поділитися 4 лютого, 2017 Доброго времени! Первый бокс, много вопросов! Влезет ли култюб для Пожалуйста войдите или зарегистрируйтесь чтобы увидеть attachment. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
indra 4 лютого, 2017 Поділитися 4 лютого, 2017 (змінено) При вентиляции кубов 100-150 култуб там не нужен для 250. Размеры под неё нормальные Но если без него хоть трава не расти- в магазинах указывают размеры. Но он там лишний. Змінено 4 лютого, 2017 користувачем indra Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися Награды
Affekt 5 лютого, 2017 Поділитися 5 лютого, 2017 Бокс 50*50*100 Днат 250 стоит на вдув 140 кубов вент и на выдув такой же,все по фен-шую,внизу вдув сверху выдув,температура 40 градусов,реально ли без култуба скинуть температуру до 28?Спасибо Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
indra 5 лютого, 2017 Поділитися 5 лютого, 2017 Поставь оба на выдув,и увеличь пассивный приток. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися Награды
badfuse 5 лютого, 2017 Автор Поділитися 5 лютого, 2017 Эсл подойдёт на этот бокс?Отправлено с моего iPhone используя Tapatalk Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
indra 5 лютого, 2017 Поділитися 5 лютого, 2017 Эсл подойдёт на любой бокс.разница в стоимости и в том как часто тебе придётся эти лампы менять,а менять их придётся вместе с балластом. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися Награды
badfuse 5 лютого, 2017 Автор Поділитися 5 лютого, 2017 Какой мощности должна быть эсл на 50х50?Отправлено с моего iPhone используя Tapatalk Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
badfuse 5 лютого, 2017 Автор Поділитися 5 лютого, 2017 На 1 автик Отправлено с моего iPhone используя Tapatalk Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися