devostatortank 11 листопада, 2016 Поділитися 11 листопада, 2016 привет всем!! посадил пророщеную семку на половину указательного пальца в глубь! спустя 3 дня полез выкапывать дабы не дать сгнить семке! и в процессе отрезал от 3 см корня 5 мм отрезал лопаткой !! это значит конец??? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
0 vanomyradelli 11 листопада, 2016 Поділитися 11 листопада, 2016 привет всем!! посадил пророщеную семку на половину указательного пальца в глубь! спустя 3 дня полез выкапывать дабы не дать сгнить семке! и в процессе отрезал от 3 см корня 5 мм отрезал лопаткой !! это значит конец???Ого закопал!Тож интересно....Слежу за темойМир Всем[emoji6] Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
0 Elektronik 11 листопада, 2016 Поділитися 11 листопада, 2016 Пожалуйста войдите или зарегистрируйтесь чтобы увидеть ссылку. Жить наверное будет , только я закапываю примерно на пол ногтя 1 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
0 devostatortank 11 листопада, 2016 Автор Поділитися 11 листопада, 2016 спасибо за ответ! буду надеяться! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
0 Elektronik 11 листопада, 2016 Поділитися 11 листопада, 2016 Хотя сомневаюсь что оно выжило за эти 3 дня в земле. Может кто-то точно скажет Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
0 sim 11 листопада, 2016 Поділитися 11 листопада, 2016 Если правильно пересадить тогда без проблем выживет, иногда при проращивании в губке вовремя не посмотришь и корешки уже по 2-3см, кончики повростают в губку, иногда при вытаскивании обрываются чуток и отлично потом приживаются в земельке. 1 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
0 devostatortank 12 листопада, 2016 Автор Поділитися 12 листопада, 2016 привет всем кто следит или просто читает тему!! росток сегодня вылез ! вроде здоровый! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
0 devostatortank 12 листопада, 2016 Автор Поділитися 12 листопада, 2016 20 часов назад, vanomyradelli сказал: Ого закопал!Тож интересно....Слежу за темой Мир Всем бро все отлично! росточек вылез здоровый! буду смотреть дальше! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
0 vanomyradelli 12 листопада, 2016 Поділитися 12 листопада, 2016 бро все отлично! росточек вылез здоровый! буду смотреть дальше!Это хорошо!Мир Всем[emoji6] Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
0 Elektronik 12 листопада, 2016 Поділитися 12 листопада, 2016 Пожалуйста войдите или зарегистрируйтесь чтобы увидеть ссылку. с началом , бро! Ждём новостей Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
0 NARKADZHA 15 листопада, 2016 Поділитися 15 листопада, 2016 м фото глянуть. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
0 devostatortank 19 листопада, 2016 Автор Поділитися 19 листопада, 2016 В 15.11.2016 в 08:15, NARKADZHA сказал: м фото глянуть. Фото пока не могу на работе до 14 декабря! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
0 devostatortank 19 листопада, 2016 Автор Поділитися 19 листопада, 2016 Росток вылез 12 ноября ! И вот только пошел в рост ! Первая растишка м 5-6 а вторая которую я повредил где-то 2 см Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
привет всем!! посадил пророщеную семку на половину указательного пальца в глубь! спустя 3 дня полез выкапывать дабы не дать сгнить семке! и в процессе отрезал от 3 см корня 5 мм отрезал лопаткой !! это значит конец???
Поділитись повідомленням
Посилання на повідомлення
Поділитись на інші сайти