shrimps 9 листопада, 2016 Поділитися 9 листопада, 2016 Подскажите пожалуйста зделал бокс из кухонной полки размер высота 70 глубина 30 ширина 40 разумно ли помещать в этот бокс днат 250 или лучше ЭСЛ запихнуть? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
0 GroWs 9 листопада, 2016 Поділитися 9 листопада, 2016 дохуя я считаю....ват 150 за глаза!! а то и 100.... 2 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
0 shrimps 9 листопада, 2016 Автор Поділитися 9 листопада, 2016 Значит буду менять дроссель и лампу на 100 спасибо Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
0 shrimps 9 листопада, 2016 Автор Поділитися 9 листопада, 2016 11 минуту назад, GroWs сказал: дохуя я считаю....ват 150 за глаза!! а то и 100.... Жалко просто за бесплатно досталась лампа и дроссель благо температура нормальная колтуб в помощ Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
0 GroWs 9 листопада, 2016 Поділитися 9 листопада, 2016 Ну дак ставь))) если температура не замучает))) много света не бывает....важны условия охлаждения)) будет заебись!!! главное чтоб за 30 не поднималась) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
0 shrimps 9 листопада, 2016 Автор Поділитися 9 листопада, 2016 (змінено) Пожалуйста войдите или зарегистрируйтесь чтобы увидеть ссылку. а ну отлично температура 24 держится Змінено 11 лютого, 2017 користувачем shrimps Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
0 shrimps 9 листопада, 2016 Автор Поділитися 9 листопада, 2016 Пожалуйста войдите или зарегистрируйтесь чтобы увидеть ссылку. я боялся что избыток будет все такое ну спасибо ты меня обрадовал Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
0 GroWs 9 листопада, 2016 Поділитися 9 листопада, 2016 Блин...такое дело...она будет к свету расти...что будешь с ней делать..култюб я думал будет горизонтально...хмммммм Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
0 shrimps 9 листопада, 2016 Автор Поділитися 9 листопада, 2016 Пожалуйста войдите или зарегистрируйтесь чтобы увидеть ссылку. а я в сетку огородную буду заплетать у меня знакомый так выращивал норм результат на картинке подобие но туда вплетаешь её каждые три четыре дня и она как змея получается не смог фотку найти Пожалуйста войдите или зарегистрируйтесь чтобы увидеть attachment. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
0 GroWs 9 листопада, 2016 Поділитися 9 листопада, 2016 Я вижу только так Пожалуйста войдите или зарегистрируйтесь чтобы увидеть attachment. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
0 GroWs 9 листопада, 2016 Поділитися 9 листопада, 2016 а есть варик выше култюб поднять? градусник выше повесь....он на уровне макухи растения.. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
0 GroWs 9 листопада, 2016 Поділитися 9 листопада, 2016 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
0 shrimps 9 листопада, 2016 Автор Поділитися 9 листопада, 2016 Пожалуйста войдите или зарегистрируйтесь чтобы увидеть ссылку. нет варика((((но я тут подумал и решил в этом боксе не делать а в шкофу где куртки весят он где то в высоту 180 ширину 60 и глубину 50-55 забыл,лень идти накурен)на какой высоте от растих вешать 250 днат? заранее спасибо Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
0 GroWs 9 листопада, 2016 Поділитися 9 листопада, 2016 Стоп ты будешь там бокс делать? 2 растения самое то))) см 50.. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
0 shrimps 9 листопада, 2016 Автор Поділитися 9 листопада, 2016 Пожалуйста войдите или зарегистрируйтесь чтобы увидеть ссылку. да как раз две семки,спасибо если вопрос будет можно обратиться?я просто первый раз в боксе до этого только на улице выращивал) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
0 GroWs 9 листопада, 2016 Поділитися 9 листопада, 2016 пиши мне в лс все вопросы))) если что щас пиши ...обьясню Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
Подскажите пожалуйста
зделал бокс из кухонной полки размер
высота 70 глубина 30 ширина 40
разумно ли помещать в этот бокс днат 250 или лучше ЭСЛ запихнуть?
Поділитись повідомленням
Посилання на повідомлення
Поділитись на інші сайти