dar-rulit 26 квітня, 2015 Поділитися 26 квітня, 2015 (змінено) . Змінено 17 лютого, 2016 користувачем dar-rulit Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
dar-rulit 1 травня, 2015 Автор Поділитися 1 травня, 2015 (змінено) . Змінено 17 лютого, 2016 користувачем dar-rulit Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
GROWER 2 травня, 2015 Поділитися 2 травня, 2015 Offtop я например исправляю чужие ошибки, "по жизненному" пишется раздельно, исправил) 3 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
dar-rulit 2 травня, 2015 Автор Поділитися 2 травня, 2015 (змінено) . Змінено 17 лютого, 2016 користувачем dar-rulit Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
СпокіЙ 4 травня, 2015 Поділитися 4 травня, 2015 (змінено) Я пакую ненужное дома барахло в коробочки а жена продает на сландо(оликс) П.С.Уборщик - упаковщик - доп професия. Змінено 4 травня, 2015 користувачем СпокіЙ 1 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися Награды
dar-rulit 4 травня, 2015 Автор Поділитися 4 травня, 2015 (змінено) . Змінено 17 лютого, 2016 користувачем dar-rulit Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
MetalWay 5 травня, 2015 Поділитися 5 травня, 2015 Играю в покер в реале (но на деньги ну оооч редко мне слишком везет) Играю в шахматы на бабос а так мне хватает 3х работ,бля Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
androshchuk7623 5 травня, 2015 Поділитися 5 травня, 2015 Пока работать не пробывал[emoji57],а так,даже не знаю..подворовывал по малу,да в тюрьме обычно,там в карты,нарды мылил,так и зарабатывал. А вообще,три корочки имею,все в лагерях получал...нах.нужны по жизни?ваще не пойму. По жизни:Человеком оставаться надо,а не хамелионом прогнившим в мерсе! Мир-всем!!! 2 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
dar-rulit 5 травня, 2015 Автор Поділитися 5 травня, 2015 (змінено) . Змінено 17 лютого, 2016 користувачем dar-rulit Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
ppdjaa 8 травня, 2015 Поділитися 8 травня, 2015 Доп зароботом мой это огород, выращиваю молрдую картошечку, в планах попробывать и другие овощные культуры, вобшем развиваюсь + оф работа но она сезонная в агрофирме Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
Artemon 20 травня, 2015 Поділитися 20 травня, 2015 Оператор цеха по переработке соевого зерна) 1 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
Vitoskin 21 травня, 2015 Поділитися 21 травня, 2015 (змінено) По профессии - газоэлектросварщик.. буквально пол года на практике на заводе поработал и усё..забрали в армию после армии хоть и обещали трудоустроить на завод.но так и не трудоустроили.Ну сделали вид что всё пучком. дали бумаги проходить комиссию а там тупо на последних этапах сами меня запороли по бумагам так сказать..типа ум я с хрептом чёта и нельзя идти учеником шлифовщиком..На "ЗОРЯ" с этого все начинают потом далее.да я и рад ща что в сраном заводе это домино не вижу..скукота там.. Так по стройке работал пока язву не заработал..или то от нервов она...но кушать каждые 3 часа и постоянно печенько жувать на стройке если колотишь бабло не реально....Вспомнил своё старое хобби по компьютерам, настраиваю софтину , винду. ну сами понимаете есть деревянные люди которые даже винду се установить не могут...так они и жили вообщем.. Змінено 21 травня, 2015 користувачем Vitoskin Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
dar-rulit 21 травня, 2015 Автор Поділитися 21 травня, 2015 (змінено) . Змінено 17 лютого, 2016 користувачем dar-rulit Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
MetalWay 25 травня, 2015 Поділитися 25 травня, 2015 Пожалуйста войдите или зарегистрируйтесь чтобы увидеть ссылку. , прогером не думал заделаться? копеечку буш срубать а обучение всего-то месяц-другой Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
Vitoskin 25 травня, 2015 Поділитися 25 травня, 2015 Offtop прогером не думал заделаться? копеечку буш срубать а обучение всего-то месяц-друго Не Бро,Спасибо). возраст не тот и отношение к некоторым новинкам совсем не такое как у молодёжи которым лиж бы було как говорится...В этом плане как и в еде очень перблраю хорчами.. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
Gagich 9 червня, 2015 Поділитися 9 червня, 2015 Ну, бро...даже не знаю, как прогером за месяц сделаться))) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
dar 1 грудня, 2015 Поділитися 1 грудня, 2015 Играю в покер в реале (но на деньги ну оооч редко мне слишком везет) Играю в шахматы на бабос а так мне хватает 3х работ,бл е2-е4 , бро ! 1 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися Награды
Нюхач Пыхач 14 лютого, 2017 Поділитися 14 лютого, 2017 За что только не брался, лишь бы деньги платили. Ну, и чтобы законно все было. Ты бы лучше спросил, как кто тратит, проще ответить. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися