АСАСИН 7 травня, 2012 Поділитися 7 травня, 2012 вот что для этого потребуется Пожалуйста войдите или зарегистрируйтесь чтобы увидеть ссылку. и вот что получилось Пожалуйста войдите или зарегистрируйтесь чтобы увидеть ссылку. 3 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
Nolland 7 травня, 2012 Поділитися 7 травня, 2012 хмммм не новинка)) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
growflash 7 травня, 2012 Поділитися 7 травня, 2012 про дренаж забыл)) давай руби в нём дренаж, потом уже он будет закончен)) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
АСАСИН 7 травня, 2012 Автор Поділитися 7 травня, 2012 в нем есть дренаж ))))))))) а на счёт не новинки я не знаю ))) но публикации не где не видел ))))!!!!!!!! к стати если не переливать то и дренаж не понадобится))))))))) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
privat 7 травня, 2012 Поділитися 7 травня, 2012 в нем есть дренаж )))))))))а на счёт не новинки я не знаю ))) но публикации не где не видел ))))!!!!!!!!к стати если не переливать то и дренаж не понадобится))))))))) ты ж вроди на кокосе собрался,дренаж обязателен) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
АСАСИН 7 травня, 2012 Автор Поділитися 7 травня, 2012 он не уточнял а у меня дренаж есть )))))) 1 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
cryo 7 травня, 2012 Поділитися 7 травня, 2012 бля, это самій умилительный гроу-девайс что я видел, и мануал по сборке, я люто плюсую автору :) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
АСАСИН 7 травня, 2012 Автор Поділитися 7 травня, 2012 ну как смог так и представил за то сделал сам ))))))))) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
loner1995 7 травня, 2012 Поділитися 7 травня, 2012 а вот я не знал, так что спсибо может пригодиться))) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
АСАСИН 8 травня, 2012 Автор Поділитися 8 травня, 2012 пользуйся )))))))) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
Klizma 8 травня, 2012 Поділитися 8 травня, 2012 спасибо. закончил цикл на таком. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
АСАСИН 8 травня, 2012 Автор Поділитися 8 травня, 2012 не за что ))) я просто показал как это сделать а то все только пишут )) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
tatar 8 травня, 2012 Поділитися 8 травня, 2012 в нем есть дренаж ))))))))) а на счёт не новинки я не знаю ))) но публикации не где не видел ))))!!!!!!!! к стати если не переливать то и дренаж не понадобится))))))))) а если корни проомывать ( не дай Джа) придёться? С дренажом в любом случае удобнее и гемора меньше. Дренаж это правильно. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
АСАСИН 8 травня, 2012 Автор Поділитися 8 травня, 2012 да и забыл сказать что дренаж надо делать в нижней точке по тому что одной "дырки "не хватит в связи со строением самой бутылки а нах надо что бы там что то застаивалось - "я так думаю" ! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
атмос 8 травня, 2012 Поділитися 8 травня, 2012 Пожалуйста войдите или зарегистрируйтесь чтобы увидеть ссылку. , все правильно говоришь, и по бокам можно немного подырявить для аэрации грунта) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
АСАСИН 8 травня, 2012 Автор Поділитися 8 травня, 2012 мона ))))))!!! а нуна ))))))??? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
атмос 8 травня, 2012 Поділитися 8 травня, 2012 Нуна , нуна))) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
АСАСИН 8 травня, 2012 Автор Поділитися 8 травня, 2012 )))))))))))) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
vodynoj 8 травня, 2012 Поділитися 8 травня, 2012 Нуна , нуна))) Нижний дренаж под постоянным пресингом грунта который наровит сам себя законопатить, так что НУНА. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися