Scary_1st 1 травня, 2012 Поділитися 1 травня, 2012 Поскажите где в Омске купить лампу МГЛ 400вт или аналог. Искал в этом магазине Пожалуйста войдите или зарегистрируйтесь чтобы увидеть ссылку. тут вроде нет. Посмотрите, если можно дайте ссылку. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
тушканчик 1 травня, 2012 Поділитися 1 травня, 2012 Омск далеко, ты предлагаешь челам из Киева, Одессы, Москвы, Питера искать лампы в Омске.... . Круто. Набери в гугле "ДРИ 400 ватт Омск купить" или чето типо этого. Все будет гуд ))) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
Scary_1st 1 травня, 2012 Автор Поділитися 1 травня, 2012 Лампа MHB/T 400W E40 clear ("металлогалоген" Feron) эта пойдет? Лампа МГЛ 400вт MHB/T,Е40 Feron забил в yaндекс выдало это: Пожалуйста войдите или зарегистрируйтесь чтобы увидеть ссылку. Цветовая температура: 4000К это наверное мало? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
privat 1 травня, 2012 Поділитися 1 травня, 2012 на эколюме смотрел?горшкофф.ру глянь не тупи,шо поиском не умеешь пользоваться?!) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
Scary_1st 1 травня, 2012 Автор Поділитися 1 травня, 2012 На эколюме цена устраивает, но как мне ее доставят? Там про доставку ничего не сказано. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
growflash 1 травня, 2012 Поділитися 1 травня, 2012 там только по 150Вт есть) бери три) но дешевле будет взять одну нормальную в горшкофф.ру как и говорили)) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
Scary_1st 1 травня, 2012 Автор Поділитися 1 травня, 2012 Там и 400 есть. Пожалуйста войдите или зарегистрируйтесь чтобы увидеть ссылку. Пожалуйста войдите или зарегистрируйтесь чтобы увидеть ссылку. Только кто ее купит и пришлет? :P Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
growflash 1 травня, 2012 Поділитися 1 травня, 2012 Я про твою ссылку сказал))) я могу отправить мгл 400 + дроссель + изу + кабель + вилка) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
Scary_1st 1 травня, 2012 Автор Поділитися 1 травня, 2012 А просто лампу? Без дроссель + изу + кабель + вилка) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
growflash 1 травня, 2012 Поділитися 1 травня, 2012 тоже могу) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
Scary_1st 1 травня, 2012 Автор Поділитися 1 травня, 2012 И сколько стоит лампа?) Может в асе обсудим? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
growflash 1 травня, 2012 Поділитися 1 травня, 2012 отписал в личку Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися