ver@ndin@ 24 березня, 2012 Поділитися 24 березня, 2012 (змінено) На случай не званых гостей, у меня всегда найдётся чем их угостить)))Пожалуйста войдите или зарегистрируйтесь чтобы увидеть attachment. Пожалуйста войдите или зарегистрируйтесь чтобы увидеть attachment. Змінено 24 березня, 2012 користувачем ver@ndin@ Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
ppdjaa 24 березня, 2012 Поділитися 24 березня, 2012 Та ну нах!))))))))) Пусть обыск будет у недоброжелателей моих!))))))) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
misterpomidorko 24 березня, 2012 Поділитися 24 березня, 2012 Я вообще не понял... чем угостить то??? Белкой, мухамором или сиськами? ммм Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
Rastamanchik_ 25 березня, 2012 Поділитися 25 березня, 2012 шрумами скорее всего, а это типа косяк на втором фото ? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
тушканчик 25 березня, 2012 Поділитися 25 березня, 2012 ржу ))) незванные гости бы подохренели ! А если того что искали- не нашли, то вообще бы офигели и расстроились ))) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
ver@ndin@ 26 березня, 2012 Автор Поділитися 26 березня, 2012 Та ну нах!))))))))) Пусть обыск будет у недоброжелателей моих!))))))) Недоброжелатели превратяться в доброжелателей, если им доброжелать))) Типа: (доброжелательного вам обыска, недоброжелатели) Шутка))) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
growflash 6 квітня, 2012 Поділитися 6 квітня, 2012 ручку , фольгу, и могут ещё за какое нибудь место поторогать, а вдругое поцеловать... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися