GROWER 10 червня, 2008 Поділитися 10 червня, 2008 Выбирая пункт Другое, просьба отписатся здесь, что именно. 1 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
БылБес 14 червня, 2008 Поділитися 14 червня, 2008 Псилоцибы и мухоморы. Вещь! 1 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
kolanyori 11 грудня, 2008 Поділитися 11 грудня, 2008 дурман, белена цикута(вех ядовитый) ,чемерица лобеля, Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
Oleja 12 грудня, 2008 Поділитися 12 грудня, 2008 Грибочки, мускатный орех, дурман (ужООООС), Сальвию (спасибо Artxxxxxxxx) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
Euro 4 січня, 2010 Поділитися 4 січня, 2010 lsd Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
GROWER 5 січня, 2010 Автор Поділитися 5 січня, 2010 Quote (Euro) lsd это не энтеоген! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
crazy_grower 15 грудня, 2010 Поділитися 15 грудня, 2010 У кого можно кратома купить попробовать? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
Bura 16 грудня, 2010 Поділитися 16 грудня, 2010 Oleja, отпишись по по поводу муската,а то пробовал,меня что-то не торкнуло,варил в молоке 4 ореха*((( Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
Converge 16 грудня, 2010 Поділитися 16 грудня, 2010 Quote (Bura) варил в молоке 4 ореха а заччем варить ? Желательно цельные орехи 5 штук раздробить, содержимое высыпаь в стакан с кефиром ( гдето читал что так лучше всего именно с ним ), и просто выпить. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
Bura 16 грудня, 2010 Поділитися 16 грудня, 2010 Я читал,что если сделать ореховое молоко,то вставляет в 2 раза сильнее и отпускает в 2 раза быстрее! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
crazy_grower 16 грудня, 2010 Поділитися 16 грудня, 2010 Чесно говоря я первій раз слішу про мускат) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
Kaliostro1111 16 грудня, 2010 Поділитися 16 грудня, 2010 оффтоп crazy_grower, повeрь ..ты нe чeго нe потeрял..имхо Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
ONapasax 11 серпня, 2011 Поділитися 11 серпня, 2011 Тернера раскидистая. или Turnera diffusa. Не уверен что это энтеоген.. так как не встречал в списках. Трава родом из Южно-Американских кустов.. дымелась в сухиче вместе с медьвежьем ухом (тоже трава) и сальвией фолиум. уверен что торкает именно тернера. меняет надолго (интерпретация времени) и лепит сильно. весь движ около 2-3 часов.. + "выход" до вечера. ..с дозировкой были вопросы. после бэдов решил примерно 1 нап на 1 тело. оценка 3 из 5. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
Illuminati 11 серпня, 2011 Поділитися 11 серпня, 2011 Сальвия это вещь ппц, курнул был однажды такие лаги были... НЕ ЗАБУДУ НИКОГДА. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
dovdytel 17 жовтня, 2011 Поділитися 17 жовтня, 2011 Ребят, кто продаст напасик сальвии?Уж больно хочу попробывать. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
panaeolus 23 січня, 2012 Поділитися 23 січня, 2012 Psilocybe Panaeolus - это моя шаманская тема. но хочу попробовать сальвию. P.S. ребяты, а подскажите где можно купить черенок СД? сам я из Киева. если что, пишите в личку. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
shevaw 23 січня, 2012 Поділитися 23 січня, 2012 Datura stramonium L. (Дурман обыкновенный) цветки заваривал, не понял! Psilocybe cubensis NEPAL скоро буду! Mitragyna speciosa(кратом) мягкое расслабление внутренний диалог притуплен похоже на тупняк! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
Islander 17 лютого, 2012 Поділитися 17 лютого, 2012 Кава-кава (Piper Methysticum). Чем то отдаленно напоминает Кратом, но своей спецификой..... 1 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
vapo 17 лютого, 2012 Поділитися 17 лютого, 2012 А где галочка для: Ни какие!? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
Гість Игорь 6 березня, 2012 Поділитися 6 березня, 2012 Сальвия, грибочки. Хотелось бы попробовать кратом. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
Jago 15 березня, 2012 Поділитися 15 березня, 2012 Вобсчем варили мы "сурицу" на медленнннном огне: молоко, какао, орех кола, кратом, йохимбе, левзея. Работали до 12 ночи, а в 3 еле позасыпали и в 7 бодряк. Кокос, Дядя Фёдор - не, не слышал. Даёшь натур продукт. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
Kappakabana 24 травня, 2012 Поділитися 24 травня, 2012 Сальвию неоднократно курил (когда ещё можно было купить) с друзяками, - это бомба которая меняет восприятие жизни... невозможно описать что это такое. надо пробовать. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
Каннабиноид Шишкин 26 травня, 2012 Поділитися 26 травня, 2012 Я Сальвию выращивал и делал из нее экстракт такой силы, что больше чем пол мокрого никто просто не успевал вытянуть - падали все. Сам курил экстракт послабее - затягивало в шкаф при этом разрезало углами шкафа лицо на части, дружбан "перешел" в одеяло, которое лежало на диване и чувтствовал себя одеялом. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
Inkanyamba 14 вересня, 2012 Поділитися 14 вересня, 2012 Что про эпомею скажете??? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
C12H17N2 30 листопада, 2012 Поділитися 30 листопада, 2012 ДМТ, Псилоцибин и его сопутствующие, так же гавайская роза, лотос голубой, кратом. Достойные самые ДМТ, Псилоцибин. Сугубо личное мнение. ДМТ мощь!!! Эпомея побочки ассоциации такие. Гавайская не оч пнравилась. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися