Exit 8 липня, 2011 Поділитися 8 липня, 2011 Всем доброго времени суток. Сейчас на улице июль. Возможно ли сейчас посадить? Вернее выростит ли она? ЗЫ: Буду заниматся этим первый раз(хочу вырастить урожай для себя) Еще много не знаю. Но желание очень большое!! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
ashotik 8 липня, 2011 Поділитися 8 липня, 2011 можно ))) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
Exit 8 липня, 2011 Автор Поділитися 8 липня, 2011 ты меня опрадовал)))) Знач дайте ссылочку на магаз с семенами. Ток проверенный какойто) Или мб ктото с форумчан продает) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
ashotik 8 липня, 2011 Поділитися 8 липня, 2011 к Олеже или Безилу. или к Милен.))) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
Exit 8 липня, 2011 Автор Поділитися 8 липня, 2011 Часто они тут бывают? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
ALADIK 8 липня, 2011 Поділитися 8 липня, 2011 Quote (Exit) Сейчас на улице июль. Возможно ли сейчас посадить? Вернее выростит ли она? Предлагаю данный вопрос ( и ответ на него) повесить в шапке сайта дабы не утруждать форумчан однообразием. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
Exit 8 липня, 2011 Автор Поділитися 8 липня, 2011 Quote (ashotik) к Олеже или Безилу. или к Милен.))) Ктото из выше описаных напишите в ЛС Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
ALADIK 8 липня, 2011 Поділитися 8 липня, 2011 Quote (Exit) Ктото из выше описаных напишите в ЛС Если не хочешь ждать до следующего сезона сам напиши !!!!!!!!!!!! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
Exit 8 липня, 2011 Автор Поділитися 8 липня, 2011 Так я не знаю как их тут найти(( Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
ALADIK 8 липня, 2011 Поділитися 8 липня, 2011 Quote (Exit) Так я не знаю как их тут найти(( Сначала идёшь налево потом направо потом ещё разок направо и заходишь в репорты. Аминь. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
CaMonaJI 8 липня, 2011 Поділитися 8 липня, 2011 еrrors-sееds.com.uа, ето магаз Кеsh(а) )) бери у него и проконсультируйся че брать )) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
Yurcheg 8 липня, 2011 Поділитися 8 липня, 2011 Exit,А как насчет White Widow от Dutch Passion? Если интересует, пиши в ЛС Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
ALADIK 8 липня, 2011 Поділитися 8 липня, 2011 Quote (Yurcheg) А как насчет White Widow от Dutch Passion? Если интересует, пиши в ЛС О о о началось впаривание и втюхивание Шутка. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
Yurcheg 8 липня, 2011 Поділитися 8 липня, 2011 ALADIK, Та да. Не сезон. Такого клиента упускать нельзя. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
ALADIK 8 липня, 2011 Поділитися 8 липня, 2011 Quote (Yurcheg) Та да. Не сезон. Такого клиента упускать нельзя. Бери в ежевые рукавицы, начни со спама (пусть почту меняет и аккаунт), а я пробью реальный адрес и тем временем подключаю к написанию писем знакомых пенсионеров. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
Yurcheg 8 липня, 2011 Поділитися 8 липня, 2011 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
тушканчик 8 липня, 2011 Поділитися 8 липня, 2011 придурки )))) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
ALADIK 8 липня, 2011 Поділитися 8 липня, 2011 Quote (тушканчик) придурки )))) А шо цЭ за нэадэкват ??????????? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
muziman 8 липня, 2011 Поділитися 8 липня, 2011 Зашла моя тема )) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
тушканчик 8 липня, 2011 Поділитися 8 липня, 2011 Quote (ALADIK) А шо цЭ за нэадэкват ?? та не, это я в ласковом тоне ))) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
CheK 9 липня, 2011 Поділитися 9 липня, 2011 Quote (Exit) Так я не знаю как их тут найти(( дак ты полазий по форуму, тут много тем, которые тебе пригодятся, и которые ответят на многие вопросы которые у тебя появятся! Типа того как выращивать и т.д. Юзай форум!) Добавлено (09.07.2011, 05:41) --------------------------------------------- Quote (muziman) Зашла моя тема )) точно )))) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися