Lavruha91 15 березня, 2011 Поділитися 15 березня, 2011 Чуваки здарова! Тут такое дело, купил я пак травы, а в нем всякие палки+табак и СЕМЕНА!!!111 И вот ко мне в голову закралось подозрение что это простая дичка обрыганная какой то химией!! Как вы думаете могли ли семена попасть в норм тавар? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
crazy_grower 15 березня, 2011 Поділитися 15 березня, 2011 Quote (Lavruha91) Как вы думаете могли ли семена попасть в норм тавар? Нет!!! Если она и нормальная, то её ктото украл, сорвал и засунув в пакет продал тебе! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
Lavruha91 15 березня, 2011 Автор Поділитися 15 березня, 2011 Закалбли меня барыги комерсанты и прочая шушера)) Буду сам содить-сам курить))) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
crazy_grower 15 березня, 2011 Поділитися 15 березня, 2011 Lavruha91, вот это вернО! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
ashotik 1 квітня, 2011 Поділитися 1 квітня, 2011 Здравствуйте, гроверы. так как тема называется "подскажите люди добрые" - хочу спросить у вас. откуда взялось это противное окошко в правом верхнем углу с обьявлениями??? недавно появилось и очень бесит ну просто покоя не даёт((( так отвелекает от чтения)))) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
Oleja 1 квітня, 2011 Поділитися 1 квітня, 2011 Quote (ashotik) хочу спросить у вас. откуда взялось это противное окошко в правом верхнем углу с обьявлениями??? недавно появилось и очень бесит ну просто покоя не даёт((( так отвелекает от чтения)))) Ничего не поделаешь!((( Это реклама, за счёт неё существует сайт! А появилось оно, довольно давно! Мне тоже мешало ужастно, но привык!) А сейчас у меня оно пропало!))) Вероятно Админ на это повлиял или это доступно модераторам, по скольку модерировать с рекламой оч сложно! Привыкай, ничего не поделаешь!((( Если народ скинется на хостинг, то думаю его можно будет убрать! МИР! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
ashotik 1 квітня, 2011 Поділитися 1 квітня, 2011 думаю хорошая идея. а то я как китаец сижу итак. а ещё это окошечко. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
Dedoverde 1 квітня, 2011 Поділитися 1 квітня, 2011 меня честно говоря окно тоже парило ,но сейчас вообще не замечаю =))) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
barbie 10 квітня, 2011 Поділитися 10 квітня, 2011 привет всем подскажите, что значит фраза "хочу, чтобы она (т.е.девушка) курила папу" а то спалила смс-переписку мч...теперь голову ломаю Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
yupik 10 квітня, 2011 Поділитися 10 квітня, 2011 Quote (barbie) привет всем подскажите, что значит фраза "хочу, чтобы она (т.е.девушка) курила папу" а то спалила смс-переписку мч...теперь голову ломаю нехорошо чужие письма читать Добавлено (10.04.2011, 21:29) --------------------------------------------- Quote (yupik) курила папу" может он имел ввиду-"бамбук" Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
barbie 11 квітня, 2011 Поділитися 11 квітня, 2011 Quote (yupik) нехорошо чужие письма читать не хорошо обманывать свою девушку неееееее.....точно "папу" Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
Dedoverde 11 квітня, 2011 Поділитися 11 квітня, 2011 да наверно вообще ничего не значит =)) просто так написал. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
barbie 11 квітня, 2011 Поділитися 11 квітня, 2011 травакуры, ну вразумите... "папу", т.е. ПАПИРОСУ???? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
yupik 11 квітня, 2011 Поділитися 11 квітня, 2011 Quote (barbie) травакуры, ну вразумите... "папу", т.е. ПАПИРОСУ???? прикольно ты дошла до этого!! прям загадка-шарада Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
barbie 11 квітня, 2011 Поділитися 11 квітня, 2011 Quote (yupik) прикольно ты дошла до этого!! прям загадка-шарада ну не глумись Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
Starpom 11 квітня, 2011 Поділитися 11 квітня, 2011 barbie, А че тут думать,придет время сам скажет. Ты за это время лучше обдумай соглашатся или посылать нах. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
barbie 11 квітня, 2011 Поділитися 11 квітня, 2011 мля обидно...раньше могли вместе дунуть...а теперь какая-то кАшелка...ррррррррррр Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
85468546 11 квітня, 2011 Поділитися 11 квітня, 2011 barbie, не переживай.мы тебе на сайте нового найдем. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
barbie 11 квітня, 2011 Поділитися 11 квітня, 2011 85468546, спасибо на добром слове Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
cryo 11 квітня, 2011 Поділитися 11 квітня, 2011 Quote (barbie) "хочу, чтобы она (т.е.девушка) курила папу" минет бл думать Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
Ignatowicz 11 жовтня, 2011 Поділитися 11 жовтня, 2011 почему я не могу написать в теме"Магазины семян конопли"ответе пожалуйста. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
zood 12 жовтня, 2011 Поділитися 12 жовтня, 2011 barbie, ...а ты с какого города?))) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
freshboom1 16 березня, 2012 Поділитися 16 березня, 2012 ребя подскажите есть смысл высаживать семя накопленные годами,нинаю че ваще за сорта,семя все здоровые крупные(не дикие)будет ли от них толк???????? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
shevaw 16 березня, 2012 Поділитися 16 березня, 2012 Пожалуйста войдите или зарегистрируйтесь чтобы увидеть ссылку. , не пробуя ты не чего не добьешься, попробуй и ты найдешь ответ на свой вопрос. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
ALADIK 16 березня, 2012 Поділитися 16 березня, 2012 ребя подскажите есть смысл высаживать семя накопленные годами,нинаю че ваще за сорта,семя все здоровые крупные(не дикие)будет ли от них толк???????? Как повезёт, семена при правильном хранении могут лежать очень-очень долго. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися