Para 5 січня, 2011 Поділитися 5 січня, 2011 Давно появились но все молчат Пожалуйста войдите или зарегистрируйтесь чтобы увидеть ссылку. что скажете? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
Oleja 6 січня, 2011 Поділитися 6 січня, 2011 Para, Дак бро, о чём там говорить?!?!))) Хорошая, дорогая тряпочка!)))) Подойдёт для гроувинга, где ты не боишься спалиться с MJ! А вообще весчь оч даже ничего! Щупал её у одного знакомого! МИР! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
Kales 31 березня, 2011 Поділитися 31 березня, 2011 Одуренный боксы... мне оч понравились, я их в магазине щупал, видел в работе, правда без МЖ внутри) паливно только что на мебель не похожа) а так и запах и свет держит. я б себе купил, только дорого зараза))) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
medved 31 березня, 2011 Поділитися 31 березня, 2011 Слишком палевно, в наших то реалиях, да и бабосов стоит наверно и правда не мало. К тому же пропадает элемент творчества в постройке бокса и его модернизации... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
Dedoverde 31 березня, 2011 Поділитися 31 березня, 2011 Да ,уже очень давно видел , да красиво , стильно , но паливо , и слишком дорого Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися