Jago 25 травня, 2012 Поділитися 25 травня, 2012 Олежа, бро, не дороговасто ли ?)) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
OУ74 26 травня, 2012 Поділитися 26 травня, 2012 Ребята у меня такой вопрос вообщем семена открываются на 2день а после ни корешка ни чего не происходит( он как бы виден но мало, что подскажите сделать? во влажной среде лежат в вате, они как бы открыты из под крышки банки внутри, в вате может замотать или как? подскажите а то сгниют...не охото добро терять.. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
атмос 26 травня, 2012 Поділитися 26 травня, 2012 попробуй во влажные губки переложить. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
OУ74 26 травня, 2012 Поділитися 26 травня, 2012 попробуй во влажные губки переложить. думаешь поможет? а как мне расчитать на 30семян на проростание? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
serenya 9 червня, 2012 Поділитися 9 червня, 2012 губку намочи и слегка отожми, и семена между 2х таких губок или разрежь одну Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
Ингварр 13 червня, 2012 Поділитися 13 червня, 2012 А обязательно ли в пакет? Можно ли хранить это не в зип-локе а в приоткрытой коробочке? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
serenya 13 червня, 2012 Поділитися 13 червня, 2012 можно в простом кульке))) это для парникового эффекта и долгого сохранения влажности, не так пересыхает Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
Ингварр 14 червня, 2012 Поділитися 14 червня, 2012 А можно будет потом вату с семками опять смочить? Или верхнююю вату. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
serenya 14 червня, 2012 Поділитися 14 червня, 2012 если подсыхает то да, ток без фанатизма) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
Rastamanchik_ 14 червня, 2012 Поділитися 14 червня, 2012 А можно будет потом вату с семками опять смочить? Или верхнююю вату. если подсохла то нужно смачивать!! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
Ингварр 14 червня, 2012 Поділитися 14 червня, 2012 Спасибо, сечай смочу. А семянам это не повредит? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
Rastamanchik_ 14 червня, 2012 Поділитися 14 червня, 2012 Главное в меру смочить!! чтоб не много и не мало было слишком много влаги может привести к загниванию семки! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
Ингварр 14 червня, 2012 Поділитися 14 червня, 2012 Ну, это я знаю. Я имел ввиду не повредит ли семянам то, что я вытащу их из ваты на время смачивания? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
Rastamanchik_ 14 червня, 2012 Поділитися 14 червня, 2012 Я имел ввиду не повредит ли семянам то, что я вытащу их из ваты на время смачивания? да не, неповредит )) тыже не на час их выташиш, пару мин и мазя ) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
indra 14 червня, 2012 Поділитися 14 червня, 2012 А зачем вытаскивать. Пульвик Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися Награды
Ингварр 14 червня, 2012 Поділитися 14 червня, 2012 Спасибо за советы! Сделал, теперь буду ждать. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
Ингварр 14 червня, 2012 Поділитися 14 червня, 2012 А нельзя ли вместо губки использовать поролон? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
Rastamanchik_ 14 червня, 2012 Поділитися 14 червня, 2012 А нельзя ли вместо губки использовать поролон? Поролон не пробывал ни разу, поэтому нискажу, я в ватных дисках делаю, из 10 -10 всходят, хотя каждый выберает то что ему по душе, _) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
Ингварр 14 червня, 2012 Поділитися 14 червня, 2012 Это да... Но я попробую. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
serenya 14 червня, 2012 Поділитися 14 червня, 2012 ну тыпотом расскажи как делал и что вышло))) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
Ингварр 14 червня, 2012 Поділитися 14 червня, 2012 Вот, по советам гроверов стал проращивать не в вате а в губках. Ссори, камера чего-то выдает слишком тёмные снимки. Кто нихрена не видит - просто увеличьте яркость монитора. Пока ещё ничего не вышло и даже не треснуло. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
serenya 14 червня, 2012 Поділитися 14 червня, 2012 ну если удобряли хорошо то может и нетреснуть само, тогда мчс нада звать Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
Ингварр 15 червня, 2012 Поділитися 15 червня, 2012 Не, это вообще не удобряли, только поливали в ауте. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
mickeybulik 15 червня, 2012 Поділитися 15 червня, 2012 всегда проращиваю в губках (по Санчесу),результат отличный :) :) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися
Ингварр 16 червня, 2012 Поділитися 16 червня, 2012 Пиплы! Подскажите, плиз, как правильно и с какой стороны обрезать или подпиливать семяна. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти Поділитися