Перейти к содержимому
СпокіЙ

Outdoor 2014 Спокій старт

Рекомендуемые сообщения

Ну вроді як стартанув. По ходу буду викладати фото. 

Сорта

Індіка - auto Anubis i auto Kalash

бонусний мікс з троьх сємок від  Errors-Seeds не знаю що там за сорта

ну і Сатівка моя яку рік по рік сажаю і яка гарно вбиває рік за роком )))

Так виглядає старт з частиною сємок. Перша партія на посадку.  

Пожалуйста войдите или зарегистрируйтесь чтобы увидеть attachment.

• Плюсанул 4

Поделиться сообщением

Награды

самое время...

это у тебя биотаб?

Поделиться сообщением

Одна сємка з міксу заплісняла , викинути її не захотів і кинув на торфяну таблєтку де вже ріс автомат анубіс і через 2 дні пліснява сємка проросла

Добре що побачив вчасно і корінчик ще не так глибоко вріс в торф. Сємка була успішно відсаджена і зараз починає активно рости. Цікаво що з неї виросте. Якщо не півень то порадує надіюсь.

самое время...

это у тебя биотаб?

Торфяні таблєтки

Сьогоднішні фото

Ростуть малишки ))) папу радують.

• Плюсанул 2

Поделиться сообщением

Награды

Спокій, с почином, Бро! погодка благоволит, но я бы не спешил пока с высадкой в аут в больших масштабах, вдруг заморозки еще будут...

• Плюсанул 1

Поделиться сообщением

(изменено)

Дякую.

Заморозків не буде, дзвонив на верх і домовився за 10 % майбутнього урожаю )))  

Підскажіть чи проросте коріння через звичайну капронову колготку?  Хочу зробити мішочки з колготок , набити їх землею і посадити рослини туда. Роблю це для того щоб потім було легше пересадити рослини в грунт.

Знайшов ще такий цікавий малюнок. Саморобні стаканчики на розсаду в домашніх умовах.

Изменено пользователем СпокіЙ

Поделиться сообщением

Награды

(изменено)

Братва садить в політіленові пакети. Думаю спробувати такий спосіб. Ніхто не користувався?

Полиэтиленовые пакеты

Как оказалось, рассаду выращивают даже в полиэтиленовых пакетах. А из большого пакета можно сделать своеобразную кассету для рассады. Возьмите плотный полиэтиленовый пакет, насыпьте в него предварительно увлажненную почвенную смесь и, положив пакет на любой удобный поддон, заклейте его скотчем. Снизу толстой иголкой проколите много дырочек, а сверху с помощью острого ножа сделайте крестообразные надрезы, сквозь которые и посадите семена. Почва в пакете достаточно долго остается влажной, поливать ее нужно будет 1 раз в две недели. Ну а когда наступит время высаживать рассаду, просто разрежьте пакет и пересадите ростки в грунт. 

першоджерело Пожалуйста войдите или зарегистрируйтесь чтобы увидеть ссылку.

Поделиться сообщением

Награды

Пластиковые стаканы возьми, один разрезаный в другой вставиш, вариантов много. Как по мне проще горшочки на россаду взять, многоразовые и с хорошей корневой всё хорошо выходит. С авто яб неспешил, подождал когда серень зацветёт. имхо.

Поделиться сообщением

(изменено)

Хочу протримати їх ще 2 тижні а заодно добре розвинути кореневу систему, потім при пересадці простіше . розрізав пекєт і витянув з лунки. А з горшка треба діставати. В мене зразу в руках розсипаєтся,не тримає форму і п...єц. Коріння вивалюється. На наступний рік буду тільки в торфяних таблах пророщувати, знайшов 7 см в діаметрі по 2.7 грн за шт. Ульотна штука. До трьох тижнів можна тримати сатіву вдома на підносі в боксі. Полив як в гідрі общий, ніяких заморочок. З підносом в сумку кинув і в ліс на місця їх майбутньої дислокації ))) коріння ціле і нармуль розвинуте. В лунку кинув, землею присипав, досвідос. А через 1 місяць навідатись.
Практикував колись палтарушку (пластік) відрізав дно і верх а потім розрізав пополам. Розріз склеював обичним скотчом і так само присажував дно.
Перед висадкою ножиком скотч весь надрізаю банка вже без дна ставится на дно лунки (легко знизу притримувати рукою щоб рослина не вивалилась) , присипаю землею і витягую решта банки. Але трохи заморочливий спосіб. Пакет зірвав і всьо, другими словами - легким движением руки. І корінь в пряді.

Автоматів ще толком і нема таких щоб висажувати. Один виліз ануба 4 см і один калаш такий не калаш а калашонок 2см. Їм ще тижня 2-3 в боксі сидіти, сили набиратись. Проростив небагато 6 штук (сємок) 4ан і 2ка. Якшо померзнуть буде підстраховка.

Поделиться сообщением

Награды

Пожалуйста войдите или зарегистрируйтесь чтобы увидеть ссылку. , З початком тебе!

Спостерігатиму за репортом. Сам ще лише думаю після 20 числа почати пророщувати, правда там авто всі... Подивимось як із погодою.

Успіхів!

• Плюсанул 1

Поделиться сообщением

(изменено)

Дякую Бро!

Сьогодні кинув 4 шт сатіви на аут. Подивимось як десантура протримається на холоді ))) Фото кину трохи пізніше.

Поделиться сообщением

Награды

Сьогодні рослинкам вже 14 - ий день. Вони були пересаджені з 200 грамових в півлітрові стакани. На дно насипав грунт , зробив маленьку лунку і вставив туда рослинки які проросли вже через дві торфяні таблетки. Стакан недосипав до верху грунтом .

Пожалуйста войдите или зарегистрируйтесь чтобы увидеть attachment.  Пожалуйста войдите или зарегистрируйтесь чтобы увидеть attachment.  Пожалуйста войдите или зарегистрируйтесь чтобы увидеть attachment.

Так виглядає після пересадки

Ну і поки нема чого вирощувати в гроурумі , замінив лампи економки на лед.

Пожалуйста войдите или зарегистрируйтесь чтобы увидеть attachment.     Пожалуйста войдите или зарегистрируйтесь чтобы увидеть attachment.   Пожалуйста войдите или зарегистрируйтесь чтобы увидеть attachment.

• Плюсанул 4

Поделиться сообщением

Награды

Пожалуйста войдите или зарегистрируйтесь чтобы увидеть ссылку. , а з яких міркувань на лед замінив економки? І скільки плануєш їх протримати до висадження в ґрунт?

Поделиться сообщением

В мене росли під 4-ма лампами 2 по 35 В і 2 по 25 В (2 - тепле світло і 2 - яскраве)  росли добре. Але економки не дають правильного спектру. З 14 днів малишкам пора вже або на аут або під правильний спектр. Під правильним вони краще розвиваються і плодоносять тож краще. А так як приїхала замовлена лампа а ростити під нею поки немає що то вирішив випробувати її на саджанцях.

Сатіву думаю ще потримати з тиждень - два максимум. Подивлюсь по корінцях. А автомати як тільки висажу сатіву зразу перенесу в гроурум разом з лампою. Затой час треба пришаманити куллєр до світильника з економками. Ростуть вони під куллєром краще - коріння дихають.

• Плюсанул 2

Поделиться сообщением

Награды

Пожалуйста войдите или зарегистрируйтесь чтобы увидеть ссылку. , тебе зрозумів, про 14 днів - візьму до уваги. Хоча сам щойно замовив 155Вт економку для пророщування перед висадкою і навіть дещо спокусився, чи не залишити що-небудь з рослинок у подальшому жити під Есл*кою, а потім на час розквіту додати діодів. До речі, що про діоди думаєш у такому разі? Якщо вега - есл, а далі лише потрібні для квітів діоди? Така ситуація в мене, що з ДнАТом хвилююсь про температуру... Немає можливості бокс по-людськи зорганізувати, тому вийти з положення думаю з допомогою великої коробки картонної оклеєної зсередини кількома шарами білих аркушів)) Так ось, щоб не згоріло все моє "чудо"... І щоб, за потреби, коробку легко знищити можна було, вивільнивши від обладнання (ламп) і транспортуючи окремо. Ось лише про вентиляцію думаю... Чи суттєво буде на вегу? Ставити все ж по кулеру на вдув/видув, як вважаєш?3

• Плюсанул 1

Поделиться сообщением

(изменено)

Про діоди думаю що це майбутнє гровінгу. З ними менше мінінгітів в плані температури. В нормальних зразу стоять кулєра в середині але мінус це їх ціна. ЕСЛ є спеціальних спектрів. Та під днат шишки тяжчі-повніші. Тому днат краще ніж ЄСЛ (результативніше). Нарахунок днат і лед, то під лєдкою в мене цей перший досвід. Буду відписуватись про результати а на харвесті зрівняєм.

З боксом не чуди картонний бокс і днат - спалиш хату ))) в прямому смислі. Хочаб з фанери чи старих меблів збий докупи. Займе трохи часу але хата не згорить. І обовязково для днат охолодження!!! Причому хороше охолодження!!! Це важливо.

Вентиляція, на вхід можеш нічого не ставити а на видув краще постав два кулєрка. Вхідний отвір має бути трохи більший за вихідний.

Вхідний внизу бокса а вихідний на протилежній стінці в верху бокса. Так потік свіжого повітря буде найефективнішим.

Циркуляція повітря це дуже важлива складова гроубокса. Вона повинна бути.

Хочеш хороший результат роби правильно. Нехочеш замарачуватись сади аутдор (сатівський)

В твоїх регіонах клімат і грунти підходящі. Такшо з аута результат буде нармальний. Якшо не спалиш тропу до посівів і збережеш посіви в таємниці то нармально скосиш.

• Плюсанул 3

Поделиться сообщением

Награды

Пожалуйста войдите или зарегистрируйтесь чтобы увидеть ссылку.^_^ спостерігатиму за твоїм досвідом/інший досвід по ЛЕД*ах вивчатиму. І якщо все гуд, до кінця осені організую діоди на цвітіння  :rolleyes:

Успіху тобі!

• Плюсанул 2

Поделиться сообщением

Дякую. 

Як щось виростиш то сфотай і виклади пліз. Цікаво що в тебе виросте )))

Мир.

• Плюсанул 2

Поделиться сообщением

Награды

Пожалуйста войдите или зарегистрируйтесь чтобы увидеть ссылку. ,ту на форумі натрапив на фото твоїх сатівних кущів :o  :o  :o ))

Хех. Певен, буде що сфоткати)))))   :)

• Плюсанул 2

Поделиться сообщением

Якщо посадиш і дотримаєш хочаб до вересня. то буде що фотографити ))) 

• Плюсанул 2

Поделиться сообщением

Награды

Мир. Сьогодні зробив пару свіжих фото. Політ нормас. Ялиночки ростуть )))

виглядає все так.

Пожалуйста войдите или зарегистрируйтесь чтобы увидеть attachment.  Пожалуйста войдите или зарегистрируйтесь чтобы увидеть attachment.

На цій фотці відмітив два автомата і один росток з бонусного міксу. Решта рослин сатіви.

• Плюсанул 3

Поделиться сообщением

Награды

Знайшов шикарне (по недоступності )  місце для висадки. Посередині старого болота, зарослі з кущів і дерев. Зачистив ділянку 10 м2 . Позрізав верхушки дерев які робили тінь.  Але довкола багато води і земля волога. я так зрозумів що раніше тут були якісь канали. Дуже багато корнів в землі. Ледве поробив лунки щоб позакидати сємку. По каналам ростуть такі рослини як кропива, малина , кінський щавель(квасок) . 

Питання чи мав хтось досвід вирощування в таких умовах? , чи буде взагалі в таких умовах маруська рости?

Я думаю що посадив на торфяника. І за місяць планую туди навідатись подивитись як всходи, заодно і фотки зроблю.

• Плюсанул 2

Поделиться сообщением

Награды

(изменено)

бро с началом! пакетики для рассады поддерживаю! у меня на томатах. Пожалуйста войдите или зарегистрируйтесь чтобы увидеть ссылку.

по ауту влаги если много поначалу не гуд   для высадки семечком в лунку. если корни перекопать нельзя . мокро еще.   или рано .в  таких их местах расти можно. тем более крапива рядом.  рассадой думаю лучше будет. если еще поначалу поднять растихи. чтоб не затопило. а то вода еще прийдет по каналам. много корней опять же -- над головой деревья . лес.  если с южной стороны от плантаря плохо. стриги не стриги тень дает больше чем представить можно по весне. имхо

Изменено пользователем okorok
  • Плюсанул 2

Поделиться сообщением

Знайшов шикарне (по недоступності )  місце для висадки. Посередині старого болота, зарослі з кущів і дерев. Зачистив ділянку 10 м2 . Позрізав верхушки дерев які робили тінь.  Але довкола багато води і земля волога. я так зрозумів що раніше тут були якісь канали. Дуже багато корнів в землі. Ледве поробив лунки щоб позакидати сємку. По каналам ростуть такі рослини як кропива, малина , кінський щавель(квасок) . 

Питання чи мав хтось досвід вирощування в таких умовах? , чи буде взагалі в таких умовах маруська рости?

Я думаю що посадив на торфяника. І за місяць планую туди навідатись подивитись як всходи, заодно і фотки зроблю.

тут олк читаю, то люди садят в болото.... Але відгуки різні. У кого як на дріжджах пре, у кого взагалі коріння згниває. 

Сам під час пошуку натрапив на ліс у якому серед деерв суцільне болото. Навіть інакше, просто вода стоїть, я так розумію ще з талого снігу. Але ж місця такі безлюдні! А земля чорна-чорна! Ех..! Ще прийду в середині квітня гляну, а може підсохне? Хотілося б там висадити.

п.с. Твоя сатівка проросла абсолютно уся окрім єдиного горішка. Вже сидить під 155Вт ЕСЛ*кою і очікує справжньої весни. Ще вентилятора на днях придбаю настільного, нехай вітер ганяє. Репорт буде, але все ніяк не виділю час для опису)

• Плюсанул 2

Поделиться сообщением

(изменено)

Мир пацани.

Ту okorok.  Плантарь в зарослях кущів і є можливість різати хоч весь кустарник))  Провтикав там з 8-00 ранку до 18-00. Сонце стоїть коло 6-7 годин і добре освічує всю поляну навіть по краях.Думаю має хватити стільки сонця.  На рахунок розсади, погоджуюсь з тобою на всі 100 але нема можливості покищо туда її доставити. З одною йолкою не попрусь а багато по дорозі потовчу. Тому буду стартувати сємкою. Хоча для експерименту штуки 3-4 розсади напевно висаджу.

Ту TERRORMACHINE. Сатівка рулить  ;)

На болоті теж мона посадити. Я планую взяти пару мусорних мішків. Викопати лунки в торфянику і постелити мішки, в них насипати землі (суміш) і посадити ганжу. На форумі були теми по такому способу. Може не буде постійно мокріти і щось таки виросте а не загниє. Почитай може і тобі такай спосіб спробувати? 

• Плюсанул 2

Поделиться сообщением

Награды

Пожалуйста войдите или зарегистрируйтесь чтобы увидеть ссылку. , мішки - добро. Але ж і про залив із неба не варто забувати (якщо я невірно зрозумів, що ти маєш на увазі яма+мішок із земляною сумішшю - виправ, будь ласка)

• Плюсанул 1

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта.

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас

Ограничения

Вся информация предоставлена в ознакомительных целях для лиц старше 18 лет.

[Правила использования]

• Создать...