Перейти к содержимому

Архивировано

Эта тема находится в архиве и закрыта для публикации сообщений.

Сірко

Laughing Buddha (fem) / Кокос / Днат 150Вт / Indoor

Рекомендуемые сообщения

Тільки  там повинно було бути  2 слова ?

Все правильно, повинно було бути два а буде одне  :)  Чим простіше, тим краще. 

Я би промив гарно водичкою із пш  7.0 мабудь, закисать  вже  хорошо почало.. та подивимося далі  який буде пш у дренажу..

Так і зроблю. 

ОО через деякий час вже буде гарний коврик у коробцi.. 

Мене трохи лякають темпи росту Марійки. Як довго вона ще буде рости в висоту? Деяким гілкам до скла залишилось см 10-15. Може ще одну сітку поставити? 

Поделиться сообщением

Ну так ти ж вибрав сорт такий, генетика - тайська ямайська.. Сатива ..80-90  днів цвітіння))))   Я би мабудь со старту 12\12 ввімкнув , чи 11\13 може.

Треба погуглити по данному гибриду від Будди, який режим на цвітиння рекомендують...

МИР

Поделиться сообщением

плети , плети..

вторая сетка...улыбнул..первая тогда зачем..первую лучше сделать U.

Поделиться сообщением

Награды

або дальше пригинати. Но вже не так інтенсивно, наполовину тобто.

Поделиться сообщением

Да я бы уже  верёвками взял бы и пригинал бы куда хочу ,так как сетка снизу, можно в любую точку притянуть нужную ветку..

А такто да,надобыло под первой сеткой дольше держать, Короче как проще так и делать.

МИР

Поделиться сообщением

Доброї ночі всім хто не спить :ganj:   

Дякую друзі за поради.

7-день предцвета. Скоріше б уже моя Маріка починала цвісти і перестала вже рости. Бо реально місця скоро не буде зовсім. 

Сьогодні провів комплекс СПА процедур і чергове пригинання.

Полив чистою водою  РН-7,2/ррм-30. Дренаж - РН-5,4/ррм-450. Але потім помірявши знову РН води він був вже 6,70...от і маємо підтвердження що буферність осмотичної води "гуляє" в різні боки ( до речі ці показники також дублював рідким тестом, все сходиться).

Тому вирішив ще раз пролили відстояною водопровідною водою. У мене як на диво не така вже і погана водичка тече РН-7,40/ррм-200.

На виході дренаж показав  РН-5,7/ррм-250.

Ось так Маріка виглядала до:

Пожалуйста войдите или зарегистрируйтесь чтобы увидеть attachment. Пожалуйста войдите или зарегистрируйтесь чтобы увидеть attachment. Пожалуйста войдите или зарегистрируйтесь чтобы увидеть attachment.

А так після:

Пожалуйста войдите или зарегистрируйтесь чтобы увидеть attachment.

Поделиться сообщением

Все нормально земляче. За старанність та відданість ліплю тобі +1.

Поделиться сообщением

Пожалуйста войдите или зарегистрируйтесь чтобы увидеть ссылку.  Бро выравнивать надо пш тебе...Низкий зараза(((

Может киснет сам кокос? он новый или б\у ? 

Я бы на твоём месте взялбы отстоянной кранухи и  несколько обьёмов  твоей тары  пролил бы в умывальнике или в ваной или где удобно.Чтобы хорошенько вымыть.Отстоянная крануха будет пш около 8 ..если непоможет то ищи доломитовую муку. или клин от флоры взять, но х.з. мука последнее время на рынке начала появляться...Вазьмёшь столовую ложку доломитки и в литре воды разболтаешь и дашь настоятся пол денька периодически помешивая и потом прольёшь равномерно .Должно помоч..А то не нравится мне такие цифры пш(((

ну и после вымывания потом дашь свежий компот,а то  совсем же пустой кокос будет.

МИР

Поделиться сообщением

Да рівень РН мені і самому не дуже подобається (( Хоч і рослина виглядає нормально.

Кокос новий, добре промитий. На дні пінопласт.

Доломітки немає, є РН-up від probiotek.

Також є Флора Клін. Тиждень назад проливав нею( два-три рази водою,останній полив Флора Клін до РН-6.0/ррм-100) перед переходом на 12/12. Можу ще раз провести таку процедуру, якщо потрібно. Одразу питання, до якого рівня РН піднімати дренаж?

Плюс сьогодні проведу експеримент, відкалібрую свій РН-метр, візьму три різні рідини, і звірю показники з рідким тестом від GHE. Викладу фото. 

Бо все ж таки маю сумніви щодо показників свого електронного пристою. 

Поделиться сообщением

я неможу відкалібрувати по двох точках. Якщо відкалібрую по 4.00 то по 6.86 невиходить. Показує 6.85 замість 6.86. Замахався тикати по рідинах та крутити викруткою. Знаю тепер що верх трохи бреше на оду соту. То вже не так суттєво для землі. Для кокосу то так, а гідра то зовсім має бути все по книжці.

Поделиться сообщением

Да рівень РН мені і самому не дуже подобається (( Хоч і рослина виглядає нормально.

Кокос новий, добре промитий. На дні пінопласт.

Доломітки немає, є РН-up від probiotek.

Також є Флора Клін. Тиждень назад проливав нею( два-три рази водою,останній полив Флора Клін до РН-6.0/ррм-100) перед переходом на 12/12. Можу ще раз провести таку процедуру, якщо потрібно. Одразу питання, до якого рівня РН піднімати дренаж?

Плюс сьогодні проведу експеримент, відкалібрую свій РН-метр, візьму три різні рідини, і звірю показники з рідким тестом від GHE. Викладу фото. 

Бо все ж таки маю сумніви щодо показників свого електронного пристою. 

Имхо проливай чтобы при заливе 5.9 в дренаже было 5.9  .Это идеально на цвет имхо.. если залив 6.5 то дренаж должен быть примерно 6.2-6.3   Ну как то так...

Я выкинул электронный,такого мне напарол на какосе было дело,ото и спас [еврей]кий тест,что им решил проверить.но если ты вкл и выкл раза 3 в одну [еврей]кость и показания збегаются то норм всё.мой  воще гнал то 5.5 показывал то выкл и вкл, а он там уже видит 7.2 к примеру))))

я неможу відкалібрувати по двох точках. Якщо відкалібрую по 4.00 то по 6.86 невиходить. Показує 6.85 замість 6.86. Замахався тикати по рідинаф та крутити викруткою. Знаю тепер що верх трохи бреше на оду соту. То вже не так суттєво для землі. Для кокосу то так, а гідра то зовсім має бути все по книжці.

для наших целей по 4 не надо калибровать.по 6.86 калибруй и не  морочь себе голову Бро.

МИР

Поделиться сообщением

Ідеальних систем не буває. Тому кожен із нас, використовуючи досвід, свій, чи набутий, відштовхуючись від спроб і помилок, розробляє свою схему, яка ідеальна саме в цій частці часу і простору. 

Але повернемося до наших баранів...яких два дні не кормлять, а потім ведуть харчуватися в долину ріки Чу. Какашка яких робить "Г" аж із п"яти хлопців :rasta: . Це мене після перегляду фільму "Шу-Чу" накрило трохи.  :kur:

Отож ексепримент:

Використані РН тести трьох різних виробників.

Спочатку був заміряний РН відстояної кранової води = 7,80/ррм-200 Пожалуйста войдите или зарегистрируйтесь чтобы увидеть attachment.

Далі по формулі в ємність була додана Флора Клін 2,5 мл/л. Змінилися показники РН-6,60 Пожалуйста войдите или зарегистрируйтесь чтобы увидеть attachment.

Далі був по формулі був доданий РН-up(  3мл/10л=1 одниця РН-up.) PH - 6.9 Пожалуйста войдите или зарегистрируйтесь чтобы увидеть attachment.  

Далі був пролив субстрату. Дренаж показав - РН -5,80/ррм-250. Пожалуйста войдите или зарегистрируйтесь чтобы увидеть attachment.

Із цього всього можну зробити два висновки (поправте, якщо не правий):

1. Мій прибор має право на життя. Цифри візуально сходяться.

2. Кокос вперто тримає свої показники. Питання чого?

Поделиться сообщением

Я бы доломитки поискал или пепла.может трохи помоглобы.А так лить чтобы в дренаже 5.9 было.да низко суко.... Но я первый раз на ккосе без пш метра до середины гровил,вернее дренаж не смотрел.потом лянул.а лил всю вегу 5.5 компот .а воду  до 7 мислил.Дренаж не смотрел.Короче при переводе на цвет решил проверить дренаж  атам  ниже 5-ти пш.. Вымывал водой..кранухой отстоянной без понижения пш..Вымыло  впринцыпе.И так потм раз в недельку  водос с неоткоректированным пш проилвал..Но если память не изменяет  не 2 обьёма, а в идеале 5 обьёмов тары надо пролить водой.

МИР

Поделиться сообщением

они должны оставатся под сеткой, а колы пробив сетку вытягиватся вверх. Как то так. Ну это моё личное представление внедрения "экрана зелени". Ибо личного опыта пока к сожаленью неимеем. :lol:

Поделиться сообщением

Всім привіт. 

11-день предцвета.

В боксі повний порядок. Марійка росте шаленими темпами та множиться. До речі СКРОГ прикольна штука. Десь наче мистецтво бонсай. Для спокійних і врівноважених. Тому і потребує певного часу і терпіння. Через день плету і загинаю, а вона як молода дівчина , в теплу травневу ніч, слухняно піддається ) 

В кожній клітинці тепер по ростку. Самі великі по краям. Думаю далі гнути немає вже ніякого сенсу.

Пожалуйста войдите или зарегистрируйтесь чтобы увидеть attachment. Пожалуйста войдите или зарегистрируйтесь чтобы увидеть attachment.

Підкормка по стандартній схемі.

Розчин РН-6,7/ррм-700.

Дренаж РН-5,8/ррм-400.

Поделиться сообщением

Не бачу в цьому сенсу. Росте і так добре. 

А що дасть підвищення?

Поделиться сообщением

Сірко правий. Якщо Марійка (даний сорт) себе почуває прекрасно при такому рівні Рн то піднімати до 7,0 ризиковано. Незнати, як вона буде рости при піднятому рівні чи не виникнуть трабли. Я би постарався підняти до 6,00-макс.6,5 (чисто моє бачення). Ось зустрів в неті цікаву табличку:
Пожалуйста войдите или зарегистрируйтесь чтобы увидеть ссылку.
Згідно неї самий оптимальний для засвоєння мікроелементів рослиною діапазон рівня Рн це 6,0-6,5. Но про середовище вирощування невказано у таблиці нічого.

Поделиться сообщением

В том и фишка что это кокос, у тебя таб. усв. для земли.

Пожалуйста войдите или зарегистрируйтесь чтобы увидеть attachment.

Поделиться сообщением

Сьогодні купив доломітової муки. Вірніше наш Ураїнський продукт "Доломіт-Імпекс" (СаО+МgO). Ціна питання 30грн за 5 кг.

Як бро Вітошкін рекомендував, розвів столову ложку на 1 літр води. Спостерігається значний осад. Так і повинно бути?

Планую ввечері полив. Але боюсь наробити косяків.

Хто знає як правильно поливати, все і одразу? Що робити потім, через який проміжок часу можно поливати розчином з NPK?

Згідно неї самий оптимальний для засвоєння мікроелементів рослиною діапазон рівня Рн це 6,0-6,5. 

Це для землі. Для Кокосу повинно бути щось середнє між гідрою і землею. РН-5,80-6,20 оптимальний.

Поделиться сообщением

Пожалуйста войдите или зарегистрируйтесь чтобы увидеть ссылку.  там даже можно не на литр, можно и на стакан воды. Но лучше перестраховаться чтобы  много не было и не защелочило сильно.

Делаешь болтушку и в разболтонном состоянии проливаешь равномерно. Осадок естественно, оно и не должно растворятся полностью..!!!

Тю ну полил этой шнягой и можешь сразу компотика линуть,ну по дренажу орентируйся.Доломит чисто для поднятия пш ,а дренаж ты уже сам знаешь какой нужен на данном этапе роста.

Да всё верно.Я  помню 5.9 цвет,6.2 вега. 

МИР

Поделиться сообщением

Тільки подумав про тебе, і тут ти з відповіддю.  Дякую. :slap:  Дуже вчасно.

Поделиться сообщением

Гость
Эта тема закрыта для публикации сообщений.

• Сейчас на странице   0 пользователей

• Нет пользователей, просматривающих эту страницу

Ограничения

Вся информация предоставлена в ознакомительных целях для лиц старше 18 лет.

[Правила использования]

• Создать...