Перейти к содержимому

Архивировано

Эта тема находится в архиве и закрыта для публикации сообщений.

Сірко

Laughing Buddha (fem) / Кокос / Днат 150Вт / Indoor

Рекомендуемые сообщения

Додам від себе, 

я знайшов інфу, що PH-UP зроблений з 100-% розчину Гідроксиду калію. 

Ось що каже Вікіпедія

Гідроксид калію (Їдке калі) — Пожалуйста войдите или зарегистрируйтесь чтобы увидеть ссылку.  з формулою KOH. Безбарвні, дуже Пожалуйста войдите или зарегистрируйтесь чтобы увидеть ссылку.  кристали, але гігроскопічність менша, ніж в Пожалуйста войдите или зарегистрируйтесь чтобы увидеть ссылку. . Водні розчини КОН мають сильнолужну реакцію. Отримують Пожалуйста войдите или зарегистрируйтесь чтобы увидеть ссылку. розчинів Пожалуйста войдите или зарегистрируйтесь чтобы увидеть ссылку. , застосовують у виробництві рідкого Пожалуйста войдите или зарегистрируйтесь чтобы увидеть ссылку. , для одержання різних сполук Пожалуйста войдите или зарегистрируйтесь чтобы увидеть ссылку. .

Поделиться сообщением

Я бы скрог ставил на 20 сутки, после пары предварительных тренировок.

Поделиться сообщением

Додам від себе,

я знайшов інфу, що PH-UP зроблений з 100-% розчину Гідроксиду калію.

Ось що каже Вікіпедія

Гідроксид калію (Їдке калі) — Пожалуйста войдите или зарегистрируйтесь чтобы увидеть ссылку. з формулою KOH. Безбарвні, дуже Пожалуйста войдите или зарегистрируйтесь чтобы увидеть ссылку. кристали, але гігроскопічність менша, ніж в Пожалуйста войдите или зарегистрируйтесь чтобы увидеть ссылку. . Водні розчини КОН мають сильнолужну реакцію. Отримують Пожалуйста войдите или зарегистрируйтесь чтобы увидеть ссылку. розчинів Пожалуйста войдите или зарегистрируйтесь чтобы увидеть ссылку. , застосовують у виробництві рідкого Пожалуйста войдите или зарегистрируйтесь чтобы увидеть ссылку. , для одержання різних сполук Пожалуйста войдите или зарегистрируйтесь чтобы увидеть ссылку. .

ну в таком случае ты бы получал в компоте больше какия чем высчитывал на нпк калькуляторе͵. я прав ?

Поделиться сообщением

Доброго вечора спільното. Сьогодні веду першу сторінку свого трип щоденника.
Після минулого поливу минуло три дні. Прийшов час. В пляшці з розчином спостерігається невеликий осад, однак після невеликого струсу він розчиняється і розчин набуває свого первісного вигляду. Змішую з водою у 50% пропорції. Маємо такі цифри на виході: рн-5,9/ppm-493.
Кокосий просох на 3 см,але підлистям Марусею все гаразд, волого як у лісі )) пахне приємно, таким знаєте -здоровим зеленим листям кропиви у квітні. Сьогодні на ніч зроблю їм легенький дощик з вітерцем і настане справжня весна ))
Останні два дні не дає мені спокою точність мого рн-метра. Проведу дослід. Сьогодні спробую його відкалібрувати по точкам 4.0 та 7.0. Зараз він показує показники дистиляту 6.2. Після калібрування розчином 7.0 опказує 5.8. після  4.0 калібрувальній рідині дистилят дає вже 5.4. Знову в сьомий розчин прибор показує 7.0, потім знову дистилят і тіж 5.4. Думаю все. але все ж таки крадуться сумніви...
Друзі поміряйте в кого який рівень PН і відпишітся мені. Разом перевіримо теорію по однаковий рівень PH дистиляту.

Бля ну цей американський прибор від HMdigital мене реально кумарить. Міряю компот показує 5.4, потім міряю дистилят вже 5.9, як?

Ну да ладно... як казав наш колишній президент "Маємо, що маємо"

Заливаю розчин з РН-5,8/ррм-400. Дренаж показує РН-6,3/ррм-306. Значить рослина нормально харчується і не переїдає  - це хороший знак.

На ніч попшикав сульфатом магнію, завчасно вимкнувши вентиляцію і обдув. На ніч без вентиляції ))

Розтягую по краям,щоб рівномірно розросталась. 

Ах да... забув...сьогодні   27-день.

Пожалуйста войдите или зарегистрируйтесь чтобы увидеть attachment.  Пожалуйста войдите или зарегистрируйтесь чтобы увидеть attachment.

Думаю прийшов час представити інших дійових осіб

Пожалуйста войдите или зарегистрируйтесь чтобы увидеть attachment.  Пожалуйста войдите или зарегистрируйтесь чтобы увидеть attachment.  

Поделиться сообщением

Я вот купил дистилят и пш у него был 8.5, и 15 ppm. Я так понимаю дистилят дистиляту рознь) Или продают просто разную фигню.. Сам хочу купить себе прикольный пш метр, чтобы не парится с [еврей]ким, но насколько я понимаю реально прикольный стОит очень дорого. 

Поделиться сообщением

Тоді  задумайся, на скільки він тобі полегшить житття?... Подумав....Ось і маєш відповідь чому він стільки коштує. Ніщо безкоштовним не буває ))

Ось також задуюсь щоб купити мультиметр, адже в планах гідра а там потрібна чіткість і швидкість прийняття рішень у разі проблеми.  

Поделиться сообщением

Копи на прибор - купишь, посоветуешь какой брать))) А пока, наверное, лучше всего использовать [еврей]кий тест..

Поделиться сообщением

ну в таком случае ты бы получал в компоте больше какия чем высчитывал на нпк калькуляторе͵. я прав ? 

Думаю це можливо перевірити тільки емпіричним шляхом. Ось на днях передадуть мені 50 мл. лабораторного розчину і вияснимо це питання.

Також мають знайти у аграріїв доломітової муки (як добре мати друзів). 

Поделиться сообщением

люди, пш дистилята мерять бессмысленно.

Поделиться сообщением

Награды

люди, пш дистилята мерять бессмысленно.

и калибровать им то же не фонтан хотя долгое время так и делал пока не купил калибровку.....калибрую на растворе 4.0 провожу все замеры ставлю в калибровку снова 4.0 а на дистиляте если так делать то он не запоминает его и потом показывает что дистилят 8 или 9....

дистилятом промывать пш хорошо между замерами...

Поделиться сообщением

Ну калибровка то одно.

Ну чё Бро в дренаже 6.3 отлично как по мне, вид  у неё уставший правда.. 

Странно заливаешь цифры больше чем в дренаже, у меня всегда наоборот было...Так бывало только после промывки кокоса водой...

Зато вода с таким ппм показывает  пш дренажа чётко  какой субстрат  имеет.

МИР

Поделиться сообщением

вид  у неё уставший правда.. 

А на вигляд, начебто все добре. Листя зелене, рослина виглядає здоровою. Проблем немає.

Пожалуйста войдите или зарегистрируйтесь чтобы увидеть attachment.  Пожалуйста войдите или зарегистрируйтесь чтобы увидеть attachment.  Пожалуйста войдите или зарегистрируйтесь чтобы увидеть attachment. Пожалуйста войдите или зарегистрируйтесь чтобы увидеть attachment.

Вітаю тих хто слідкує за моїм першим повноцінним гроупостом.

Сьогодні 29-день моєї подорожі у інший світ.

Полив сьогодні мою Марійку 50% розчином моєї таємної "настоянки" з РН-5,7/ррм-410. Дренаж показує РН-6,4, ррм-290. 

Рівень РН трохи зависокий, але я трохи не довіряю своєму прибору і також памятаю думку одного нашого спільного товариша, він сказав "...А еще так же практикую не подкисливать и не коректировать воду, кроме как удобрения, это влечет праблы на цвете и гемор на протяжении цыкла. "

На ніч вимкнув вентиляцію і добре пропшикав розчином Плантафол+Мегафол (2,5 гр./1л+2,5 мл/1л).

Чекаю Вашої критики ;)

Поделиться сообщением

Ну что  кретиковать.. Растёт вроди неплохо. Цвет не вижу сфотал бы  разок  под освещением дневного света.. Но  судя  по дням жизни  то  видно что она растёт не  на полную скорость.. Но мне понравилось что  ппм увеличил... Постепенно  к 650 вегу   дать бы.. А потом до 850-900 на цвете. ИМХО 

Пш думаю не беда, скоро  через недельку или когда  на цвет переведёшь.. и изза фосфора  пш начнёт падать в низ.ну ты это и сам знаешь походу..

Плантафол с мегафолом сам юзаю. Сила!! Мне нравится..  :thumbup: 

Позвольте нарушить правила ибо  в лс Автор не услышал))

Кстати ты спрашивал за смену НИКа?    Я ж спросил у тебя,  какой новый ник? ты не ответил?))

Отпишись в лс .Будь добр..

МИР

Поделиться сообщением

судя  по дням жизни  то  видно что она растёт не  на полную скорость.. 

Може змінити схему поливання? Поливати щодня по 0,5 л./3дні , потім вода. А ще краще, б було капалку поставить, задати програму і тільки ppm моніторити ))

Поделиться сообщением

Доброго дня.

Прийшов час розказати Вам що коїться у мене в боксі. Сьогодні 33-день на вегетативній стадії розвитку.

З останнього посту пройшло два поливання з інтервалом у два дні. Ото ж приведу цифри.

31-день - Полив - РН-5,7/ррм-550 (1,5 літра). Дренаж - РН-6,2/ррм-490 (0,5 літра дренаж). Також додавав 2,5 мл/л. Радіфарма.

33-день - Полив - РН-5,7/ррм-730 (2 літра). Дренаж - РН-6,2/ррм-680 (0,7 літра дренаж).

На зовнішній вигляд майже все добре. Видно незначну нехватку азоту. РРМ виріс, думаю прийшов час пролити водою, бо невідомо які сполуки залишилися у кокосі а які рослина вже з"їла. 

Також максимально стараюсь гнути Марусю, щоб росла в ширину і більше пускала паростків. 

Пожалуйста войдите или зарегистрируйтесь чтобы увидеть attachment. Пожалуйста войдите или зарегистрируйтесь чтобы увидеть attachment. Пожалуйста войдите или зарегистрируйтесь чтобы увидеть attachment. Пожалуйста войдите или зарегистрируйтесь чтобы увидеть attachment.

Рослину тримаю на відстані 15 см. від лампи + ще можу опустити горщик на 15 см. вниз. Ітого виходить, що  на цвітінні буду мати лише 30 см. для росту шишок. Хлопці підкажіть, чи не прийшов час вже переводити на 12/12? Не дуже хочеться потім обрізати рослину, і завдавати їй додатковий стресс.

Також цікавить питання, які показники NPK та ррм тримати на "предцвете"?

Поделиться сообщением

если сетка почти заполнена - переводи.месяц ей, можно.темболее сативные гены, сразу не зацветет еще две недели точно подумает с каких делов осень пришла.

Поделиться сообщением

Награды

если сетка почти заполнена - переводи.месяц ей, можно.темболее сативные гены, сразу не зацветет еще две недели точно подумает с каких делов осень пришла.

Дякую за підказку. Завтра переведу обов"язково, але маю ще одне питання.

На данний момент світло вмикається о 4 ранку і вимикається о 22.00. Хочу поміняти день і ніч, щоб світло вмикалось об 20.00 а вимикалось о 08.00 ранку. Чи не буде це стрессом для Марусі?

Поделиться сообщением

переводь ,усе добре буде

Поделиться сообщением

Награды

Які показники NPK та ррм тримати на "предцвете"?

Поделиться сообщением

азот не урезай, и наск. знаю, сативные на предцвете больше кальция просят.

Поделиться сообщением

Здоров був земляче! Вітаю тебе в країні Джа! Гарно ведеш рапорт. Головне, що старанно все розраховуєш. А Марійка, за це тобі віддячить солоденьким смаком п"янкого диму. Залоскоче лагідно у горлі, затьмаре спантиличену свідомість своїм неповторними,  чаруючими марами. Підхопить легко твоє напружене тіло, тай понесе понад хмарами, поза обрій в фантастичну країну відчуттів та видінь.
Приємно чути рідну мову. Ось тобі в репутацію +1. 
Разом нас багато! Нас неназдогнати! Так тримати паробуче! Будьмо!!!! Гей, гей, гей! :grog:

Поделиться сообщением

Приємно чути рідну мову. Ото ж будьмо  :ukr: . 

Щоденник. День 34.

Послухавши порад старших товаришів, за що їм вельме дякую, завтра планую змінити світловий режим на 12/12. Тепер Марійка буде рости в нічну зміну ( 20.00-08.00). Ця зміна необхідна для того що протестувати бокс вночі на світлоізоляцію,рівень шуму та на запах. Конспірація панове   :ph34r: .

На ніч провів промивку субстрату водою до рівня РН-6,0/ррм-100. Також не обійшов я своєю увагою листя, добре пропшикав з усіх боків сульфатом магнію. Зняв скрог. Опустив горщик. SPA-процедури і комплекс очистки ))) 

Комплекс харчування як у солдат української армії - простий, поживний і доступний.

В раціон входять :

1. Селітра Кальцієва - 0,3 гр./л. 

2. Монофосфат Калію - 0,4 гр./л.

3. Valagro МАСТЕР для квітучих рослин - 0,35 гр./л. 

4. Valagro Брексил Мікс (Мікроелементи) - 0,03 гр./л.

5. Сульфат Магнію - 0,5 гр./л.

Розмішую в такій же послідовності, щоб нічого не випадало в осад. Для зручності роблю концентрат 1*10, у літрову пляшку. Коли потрібно, розмішую його з необхідною кількістю води до потрібного ррм і поливаю, дуже просто.

Далі... Послухавши поради про азот і кальцій, та побачивши легку нестачу фосфору ( почали червоніти черешки деяких листків у основи) я змішав нову "настоянку". На виході маємо наступні показники:

N - 100

P - 122

K - 182

Ca - 72

Mg -53

S - 67

B - 0.43

Fe - 0.42

Що скажете?

Поделиться сообщением

Ось таке прочитав сьогодні.

Недоліки застосування сульфату магнію
Основним недоліком застосування сульфату магнію при харчуванні рослини під корінь , є те , що Mg SO4 вступає в реакцію з Ca ( HCO3) 2 , утворюючи в результаті даремний і нерозчинний осад доломіту і гіпсу.
Іншими словами , Mg SO4 блокує доступний в грунті і воді Са ( кальцій) . Крім цього , додаючи в розчин сіль магнію , ми підвищуємо ОЖ (загальна жорсткість води) , що призводить до зниження pH ( закислення розчину) та зниження ЯЖ ( карбонатної жорсткості) , що в підсумку призводить до повної нестійкості РН що впав.
Загалом, поливати рослини під корінь розчином Mg SO4 не просто марно , а дуже шкідливо! Навіть уже досвідчені гровери не завжди можуть визначити причину порушень у розвитку рослини ( некроз , хлороз , в'янення рослин) , які часом викликані звичайним поливом Mg SO4 під корінь і блокуванням магнію і кальцію , закислением грунту і pH - дестабілізацією .

Але якщо не користуватися сульфатом магнію у розчині, то постає питання, де взяти магній та сіру у необхідних пропорціях? 

Поделиться сообщением

про магний давно известно.по листу можно

Поделиться сообщением

Награды

про магний давно известно.по листу можно

Чи є йому альтернатива?

Поделиться сообщением

Гость
Эта тема закрыта для публикации сообщений.

• Сейчас на странице   0 пользователей

• Нет пользователей, просматривающих эту страницу

Ограничения

Вся информация предоставлена в ознакомительных целях для лиц старше 18 лет.

[Правила использования]

• Создать...